تسنیم

مطالب قرآنی: مقالات-حدیث-گزارش-درباره قرآن-پند بزرگان-کتابشناسی-علوم قرآنی-حفظ قرآن-شان نزول-پرسش و پاسخ-آیامیدانید-دین و زندگی

تسنیم

مطالب قرآنی: مقالات-حدیث-گزارش-درباره قرآن-پند بزرگان-کتابشناسی-علوم قرآنی-حفظ قرآن-شان نزول-پرسش و پاسخ-آیامیدانید-دین و زندگی

کارگاه آموزش وبلاگ نویسی قرآنی برگزار شد

 کارگاه‌های حضوری بخش آموزش نخستین جشنواره بین‌المللی وبلاگ نویسی قرآنی، برگزار شد.

، مرتضی رضائی‌زاده، دبیر جشنواره بین‌المللی وبلاگ نویسی در شروع کارگاه طی سخنانی با تبیین محورهای فعالیت و اهداف این جشنواره، گزارشی از عملکرد دبیرخانه جشنواره را به اطلاع حضار رساند.

رضائی‌زاده، ایجاد موج جدید وبلاگ‌نویسی تحت عنوان وبلاگ نویسی قرآنی را از جمله کارهای مثبت نهادهای قرآنی فعال در برگزاری جشنواره، خصوصاً خبرگزاری قرآنی ایران، عنوان کرد.

رضائی زاده در پایان، توجه بخش‌های فرهنگی جامعه به بحث وبلاگ را خواستار شد.

 دکتر بوترابی:
امروز افراد فرهنگی، دانشجو و در کل اقشار مختلف مردم از تمامی سطوح تحصیلاتی و موقعیتی در اقصی نقاط کشور اقدام به طراحی و راه اندازی وبلاگ می کنند.

همچنین در ادامه دکتر مهدی بوترابی، مدیرعامل سایت پرشین بلاگ(persianblog.com)، ضمن معرفی جایگاه وبلاگ به عنوان رسانه نو در صنعت اطلاع‌رسانی دنیا گفت: «در طی ۵ سال اخیر وبلاگ‌ها فضای رسانه‌ای دنیا را به خوداختصاص داده‌اند و بلاگرها با استفاده از این شیوه منحصر به فرد، ضمن اطلاع‌رسانی به ترویج تفکرات خود نیز می‌پردازند.»

بوترابی در ادامه گفت: « در ابتدا تنها روزنامه‌نگاران و چهره‌های سیاسی اقدام به راه اندازی وبلاگ می‌کردند اما امروز می‌بینیم که افراد فرهنگی، دانشجو و در کل اقشار مختلف مردم از تمامی سطوح در اقصی نقاط کشور اقدام به طراحی و راه اندازی وبلاگ می‌کنند.»

وی در پایان توضیحاتی را در مورد سایت "پرشین بلاگ"، اولین سایت وبلاگ‌نویسی ایران، ارائه داد.

شرکت کنندگان در کارگاه، راه های ساخت و راه اندازی، افزایش جذابیت های بصری، چگونگی نوشتن، جلوگیری از هک شدن و دیگر موارد مربوط به وبلاگ را آموزش دیدند.

در ادامه برگزاری کارگاه، حسین شرفی و سروش اسدزاده از مدیران پرشین بلاگ، به شرکت‌کنندگان در کارگاه، راه‌های ساخت و راه اندازی، افزایش جذابیت‌های بصری، چگونگی نوشتن، جلوگیری از هک شدن و ... و دیگر موارد مربوط به وبلاگ را آموزش دادند.

در ادامه، کریمی نماینده سایت جستجوگر(shiasearch) در سخنانی به بحث از فرصت‌ها و چالش‌های فضای مجازی در انتقال مفاهیم قرآنی پرداخت.

همچنین در پایان کارگاه فوق، سید مهدی هاشمی، مراکز تحقیقات اسلامی و نرم افزار قرآنی جامع التفاسیر را به حاضران معرفی کرد و چگونی کارکردن با این برنامه را آموزش داد.

این کارگاه آموزشی صبح امروز _ پنج شنبه ۱۳ بهمن ماه _ با حضور ۴۰ وبلاگ‌نویس قرآنی در قالب ۵ بخش، در محل کوی دانشگاه تهران برگزار شد که هدف از تشکیل آن آشنایی با فضای مجازی وبلاگ و نحوه راه‌اندازی آن در راستای برگزاری نخستین جشنواره وبلاگ‌نویسی قرآنی، ویژه دو گروه دانشجویی و دانش‌آموزی عنوان شده است.

 

منبع :  http://www.iqna.ir/?p=ndt&ProdID=42238

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد